Moià-3

Les Publicacions de Modilianum

 

 

Les publicacions són el principal mitjà  amb que l’Associació Cultural Modilianum es fa present per donar a conèixer la seva activitat.
 

Modilianum: Revista d’estudis del Moianès, dos números anuals que es distribueix preferentment a traves de subcripció, però es pot trobar a les llibreries de Moià i a la Casa-museu Rafel Casanova.

Moià

 22 €

Fora de Moià

 25 €

Estranger

 48 €

números sols

 13 €

Modilianum-68

 

Modilianum
Núm. 68

Us en recordeu?: calendari de Modilianum. Es va editar per primera vegada per l’any 2003. Es tracta d’un calendari amb fotografies antigues de la vila de Moià. Amb ell es preten fer difusió de la col·lecció fotogràfica del moianés Manel Alsina, així com recuperar fotografies antigues de Moà  i la seva gent i poder acostar les activitats de l’Assoaciacióa un públic més ampli.

Calendari-2024

 

Calendari de Modilianum
2024

Els Quaderns de Divulgació han volgut ser, en els dos primers números publicats, una eina per a acostar dos aspectes de la història moianesenca, vinculats a uns espais molt concrets i als visitants de la casa natal del Conseller en Cap, Rafel Casanova, actual Casa-Museu a Moià i les Coves del Toll. El tercer pretèn recuperar el testimoni d’un moianès que, despres de la Guerra Civil espanyola, hagué de patir l’estada als camps de concentració nazis.

vilalta-llibe-1

 

Quaderns de divulgació

Altres publicacions de caracter puntual en les quals hi han participat membres de l’Associació, que han estat elaborades per ells o que s’hi ha col·laborat en la seva edició.

Pius-Daví

 

Altres publicacions